Γυάλινα διαχωριστικά

Τα γυάλινα διαχωριστικά (δαπέδου ή γραφείου) δημιουργούν έναν αποτελεσματικό και απόλυτο εμπόδιο στα σταγονίδια που διασπείρονται κατά την ομιλία ή τον βήχα.
Με την τοποθέτηση του προστατευτικού, δημιουργούμε ένα περιβάλλον ασφαλείας ανάμεσα στους πελάτες αλλά και στους υπαλλήλους που εξυπηρετούν.
Τα γυάλινα διαχωριστικά αποτελούν μία στιβαρή και αξιόπιστη κατασκευή, με αντοχή σε γρατσουνιές, φθορές, υπεριώδη ακτινοβολία UV, κλπ , και τοποθετούνται εύκολα στο χώρο σας.
Η γυάλινη επιφάνειά του, καθαρίζεται και απολυμαίνεται με όλα τα οικιακά καθαριστικά χωρίς να θαμπώνει, προσφέροντας μας διαφάνεια του κρυστάλλου ώστε να έχουμε ανεμπόδιστη επιτήρηση του χώρου.

Γυάλινο Διαχωριστικό

Αυτοστήριχτο προστατευτικό με 2 κολονάκια αλουμινίου σε διαστάσεις από 80 εκ πλάτος έως 96 εκ. και ύψος από 60 έως 80 εκ.
Κατάλληλο για ξενοδοχεία και χώρους υποδοχής πελατών. Εκπέμπει πολυτέλεια και ποιότητα για τον πελάτη και ασφάλεια για τον εργαζόμενο. Για κάλυψη μεγάλων επιφανειών τα πάνελ αναρτώνται εν σειρά στα κολωνάκια.

Γυάλινο Διαχωριστικό Δαπέδου

Προστατευτικό δαπέδου με κολώνες και οριζόντιες τραβέρσες από ανοδιωμένο αλουμίνιο, σε διαστάσεις από 1,50m μήκος έως 2,00m και ύψος από 1,50m έως 1,70m Κατάλληλο για διαχωριστικό μεταξύ γραφείων.

Γυάλινο διαχωριστικό με πλαίσιο

Γυάλινο Διαχωριστικό με minimal πλαίσιο και ανοξείδωτες βάσεις στήριξης με ισχυρή αυτοκόλλητη ταινία. Διαστάσεις από 0,75m μήκος έως 1,00m και 0,90m ύψος.
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή