Προστατευτικοί διαχωριστικοί πίνακες plexiglass

 

Η υγειονομική κρίση του Covid 19 μας ανάγκασε όλους να αλλάξουμε συνήθειες και πρακτικές και κανένας δεν μπορεί να εκτιμήσει τον βαθμό της μονιμότητας αυτών των μέτρων. Θα σταματήσουμε για πάντα τις χειραψίες  και τους ασπασμούς; Θα διατηρούμε πάντοτε απόσταση  μεγαλύτερη του συνηθισμένου από τον συνομιλητή μας;

Σε κάθε περίπτωση έχοντας στο μυαλό μας όλες τις εκδοχές δημιουργήσαμε διαχωριστικούς πίνακες plexiglass οι οποίοι έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Είναι αυτοστήριχτοι έτσι ώστε να μην χρειάζονται βίδες και μερεμέτια. Παρόλα αυτά εάν το απαιτούν οι συνθήκες έχουν την δυνατότητα να κολληθούν με ταινία διπλής όψης ή και να βιδωθούν στις έτοιμες τρύπες των βάσεων
 • Έχουν πάχος 5 χιλιοστά προκειμένου να είναι στιβαροί και να μην ταλαντώνονται
 • Είναι συναρμολογούμενοι κατά τα πρότυπα των DIY προκειμένου να μπορούν να αποθηκευτούν για μετέπειτα ή διαφορετική χρήση
 • Οι βάσεις τους μπορούν να τοποθετηθούν με 9 διαφορετικούς συνδυασμούς προκειμένου να πατήσουν σε διαφορετικά σημεία του πάγκου εργασίας χωρίς να απομακρυνθούν τα προϊόντα πάγκου, οι οθόνες των Η/Υ και η ταμειακή. Οι θέσεις των βάσεων μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς βοήθεια τεχνικού
 • Έχουν τυποποιημένες διαστάσεις έτσι ώστε να έχουν την δυνατότερη χαμηλή τιμή

Λύσεις για αρτοποιεία

Οι πάγκοι με σχήματα έχουν μία σχετική δυσκολία στην κάλυψη τους. Το σύστημα μας είναι απλό και χάρη στις διαφορετικές διαστάσεις των panels και της ευελιξίας των βάσεων μπορούμε να καλύψουμε όλες τις διαστάσεις με τον πλέον αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.                 

Λύσεις για υποδοχή ιατρείων

Το έπιπλο υποδοχής όταν είναι ψηλό πρέπει να αφήνει χαμηλό ύψος εργασίας προκειμένου να διευκολύνεται η πληρωμή και η έκδοση συνταγών χωρίς να επικοινωνούν απευθείας εργαζόμενοι και ασθενείς.

Διαφορετικοί συνδυασμοί στήριξης

Οι βάσεις τους μπορούν να τοποθετηθούν με 9 διαφορετικούς συνδυασμούς προκειμένου να πατήσουν σε διαφορετικά σημεία του πάγκου εργασίας χωρίς να απομακρυνθούν τα προϊόντα πάγκου, οι οθόνες των Η/Υ και η ταμειακή. Οι θέσεις των βάσεων μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς βοήθεια τεχνικού.

Λύσεις για δύσκολους πάγκους

Οι διαφορετικές διαστάσεις των panels και ο συνδυασμός τους δίνει λύση σε κάθε διαφορετικό πάγκο εργασίας. Το συγκεκριμένο σχέδιο αφορά συγκεκριμένο φαρμακεία. Χρησιμοποιήθηκαν 3 plexiglass panels των 80 εκατοστών τα οποία τοποθετήθηκαν επάλληλα.

 

Πλάτος από 60 έως 160 εκατοστά

Για κάθε πάγκο ή γραφείο οι επιλεγμένες διαστάσεις πινάκων Plexiglass μόνες ή σε συνδυασμό καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Οι πίνακες κατασκευάζονται σε διαστάσεις από 60 έως 160 εκατοστά.  Οι συγκεκριμένες διαστάσεις συνδυάζουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με το ελάχιστο βάρος και την ευελιξία τοποθέτησης.

Ύψος από 50 έως 75 εκατοστά

 

Ύψος από 50 έως 75 εκατοστά. Το ύψος των plexiglass panels έχει υπολογιστεί με βάση το είδος της εργασίας την οποία προστατεύει και εξαρτάται από το ύψος του επίπλου στο οποίο θα τοποθετηθεί. Σε κάθε περίπτωση οι διαστάσεις αυτές καλύπτουν επαρκώς το πρόσωπο του εργαζομένου.

Άνοιγμα εργασίας

Το ύψος εργασίας, δηλαδή το άνοιγμα στο κάτω μέρος του plexiglass, έχει υπολογιστεί σε 8, 18 , και 32 εκατοστά ανάλογα το είδος εργασίας και το ύψος του πάγκου. Το ύψος των 8 εκατοστών είναι κατάλληλο για ταμεία και υποδοχή πελατών ή ταχυδρομείου. Τα 18 εκατοστά είναι κατάλληλο για μικρά προϊόντα όπως πχ φάρμακα. Ενώ τα 32 εκατοστά είναι κατάλληλα για τρόφιμα. Όσο ψηλότερος είναι ο πάγκος εργασίας τόσο μικρότερο πρέπει να είναι το άνοιγμα.

Καλέστε μας στο 215 50 50 120

Ωράριο λειτουργίας 9:00 με 18:00

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή